ANNUAL SYMPOSIUM

The annual symposium is for U9 to U18 head coaches.

Registration can be done on PTS-Tech.

To access your profile
Username: Affiliation/Passport number 8 numbers
Password: Date of birth (YYYY/MM/DD) unless you changed the password before.

New coach : 8-digit affiliation/passport number in the “New user” field before completing your first login.

Then you can choose the AM or PM block that suits you.

Questions : admintech@soccerlsl.qc.ca

BLOC AM – 9am to 12pm
8:00am to 8:45am – Welcome to the participants
9:00am to 9:30am – Competition
(10 MINUTE BREAK)
9:40am to 10:15pm – Medical
(10 MINUTE BREAK)
10:25am to 11:10am – Technical
(10 MINUTE BREAK)
11:20am to 12:00pm – Refereeing
12:00pm to 12:30pm – Question period

BLOC – 1:30pm to 4:30pm
12:30pm to 1:15pm – Welcome to the participants
1:30pm to 2:10pm – Refereeing
(10 MINUTE BREAK)
2:20pm to 3:05pm – Technical
(10 MINUTE BREAK)
3:15pm to 3:50pm – Medical
(10 MINUTE BREAK)
4pm to 4:30pm – Competition
4:30pm to 5pm – Question period

 

CONTACT US

Association Régionale du Soccer Lac St-Louis
775, 1ere Avenue
Lachine, Québec
H8S 2S6
Phone: (514) 631-5603

Direction